Log ind | PCguru - Hjælp til det med computeren

23. juni 2008

Dette nye, “skinnende blanke” udseende …

har desværre et par fejl eller tre. Dvs. hvis man bruger Firefox eller Opera, virker tingene som de skal, og siderne validerer også som de skal.

Det er, hvis man bruger IE, man har problemer. Linkene nederst i de yderste spalter virker simpelthen ikke. Jeg har ledt og ledt på internettet og jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvori problemet består. Så vidt jeg kan se, er der blot tale om nogle helt almindelige links i en uordnet liste. Det bør en moderne browser altså forstå.

Og det gør den også, hvis man blot undgår at lave negative margener i sit style-sheet. Dette er nu også lidt af en dårlig vane. En hurtig og beskidt løsning for at få nogle ting til at hænge sammen, rent visuelt. I stedet for negative margener bør man bruge manglende margener på de overordnede elementer. Så får man det udseende på siden, som man er ude efter, og samtidig kan IE læse alle linkene, som den skal.

Jeg har også præsenteret mit problem i en af webdesigngrupperne på usenet, men indtil nu er der ikke kommet nogle svar, så det er nok et problem, der ikke er så ligetil. Eller måske er det i virkeligheden Microsoft, der har et problem? Det var det så ikke i dette tilfælde.

Der er lukket for kommentarer.